Om Fiskerhytten

jernhattentilnet

Nogle facts om Fiskerhytten

Hytten er renoveret med bl.a. 100/50 mm isolering i vægge og lofter. Der er 4 sovepladser fordelt på 2 etagekøjer samt en dobbelt sovesofa. Der er dyner og hovedpuder til alle 4 sovepladser. Linned skal medbringes.

Hytten indeholder:Komfur med 4 kogeplader og ovn, kaffemaskine, køle-/fryseskab, el-vandkoger, håndmixer, Der er service, bestik og køkkengrej til 6 personer. Der er koldt og varmt vand i køkkenet.
I stuen er der TV m. parabol (Astra) og digital-antenne, så I kan se DR1, DR2, DR3 etc.
Radio med CD-afspiller.

img_0218

Hyttearealet er på 36 m². plus egen separat badehytte på 5 m². med bruseniche, toilet og håndvask.
I badehytten er der indlagt koldt og varmt vand
Fiskerhytten ligger i den nordligste del af Nationalpark Mols Bjerge.
Helt præcist på Holme Strand, kun et par hundrede meter fra det kendte udsigtspunkt – Jernhatten. Et meget besøgt turistmål.

Mange cykelturister vælger vejen forbi Jernhatten når ferieturen går til Djursland. Det er oplagt at tage en overnatning eller to i Fiskerhytten.
Hytten er også et oplagt overnatningssted for de mange lystfiskere, der til stadighed opholder sig i området. Bag Fiskerhytten findes renseplads med rindende vand, hvor man – hjemkommet fra dagens fiskeri – i ro og mag kan filetere sin fangst.

Som navnet indikerer, er der tale om en hytte, der har været brugt som lagerrum for fiskeredskaber i forbindelse med garnfiskeri fra kysten. Hytten er ikke præget af luksus, men af miljø og atmosfære. Tænk at vågne om morgenen til lyden af mågernes skrig og bølgernes rullen på stranden. At stikke hovedet ud af døren og dufte saltvand og tang, mens den opgående sols stråler glimter i det smaragdgrønne hav under den azurblå himmel.
En overnatning i Fiskerhytten er en romantisk og livsbekræftende oplevelse. Hytten er meget rustik og oser af kystfiskeratmosfære.

Fiskerhytten ligger helt ned til stranden, ja der er såmænd ikke mere end 20 meter til det friske og indbydende Kattegat, hvor man kan bade, fiske eller måske “bare” sidde lige så stille og nyde fuglelivet eller beundre skibene, der sejler forbi.
En stor del af skibstrafikken – til og fra Århus Havn – passerer farvandet ud for Fiskerhytten. Bl.a. kommer nogle af de store containerskibe jævnligt forbi. Disse skibe sejler gennem Hjelm Dyb, hvortil man har frit udsyn fra Fiskerhytten.

Hytten opvarmes med varmepumpe. – Dit kæledyr er også velkommen.

Postadresse:

Ferienhaus-miete.de

Fiskerhytten
Havmøllevej  10
8400 Ebeltoft

www.fiskerhytten.dk